''Farklı Öğretim Kademelerinde Yardımcı Kaynaklar (Araştırma) Anketi''

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüzün 22.10.2019 tarih ve E.20675176 sayılı yazısında; "Milli Eğitim Bakanlığı'nın 25.09.2018 tarih ve 17411997 sayılı yazılarında; "Sınıf içerisinde derslerin işlenişi esnasında Bakanlığımız tarafından belirlenen/gönderilen ders kitabı ile öğretim materyalleri dışında herhangi bir yardımcı kaynak kullanılmayacak, öğrencilerimiz ve velilerimiz yardımcı kaynak satın alması konusunda zorunlu tutulmayacaktır." hükmüne yer verilmiştir. İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin ders kitaplarından beklentilerini belirlemek, yardımcı kaynak konusunda durum tespitinde bulunmak, öğrenci, öğretmen, eğitim yöneticisi ve veli görüşlerine dayalı olarak öneriler geliştirmek amacıyla bu araştırma hazırlanmıştır. Araştırma kapsamında yardımcı kaynaklara ilişkin görüşlerinize ihtiyaç duluyduğu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 22.10.2019 tarih ve 20600003 sayılı yazıları ile bildirilmiştir.

Aşağıda bağlantısı bulunan anketin okulunuz yöneticisi, öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrencileriniz tarafından 25.10.2019 tarihine kadar doldurmasının sağlanma istenmektedir." denilmektedir.

Yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci velilerimize ve öğrencilerinize duyurulur.

24.10.2019 391

Ankete erişmek için tıklayınız.