''Zeka Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu''

''Zeka Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu''

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Kasım Ayı Mesleki Çalışma Döneminde, ilimizde gerçekleştirilecek olan "Zeka Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu"nda görev alan eğitici ve kursiyerlerin kullanımına sunulan ders materyali ve GriCeviz mobil uygulamasına erişim hakkında açıklama;

ZEKA OYUNLARI EĞİTİMİ ÇALIŞMA KİTABI'NA ERİŞİM

 

Zeka oyunları uygulamaları eğitimi kursunda ders materyali olarak kullanılacak kitaba erişim sağlamak için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz.

1. EBA'ya giriş yapınız,

2. "Mesleki gelişim" sekmesine basınız,

3. "Kitaplık" sekmesine basınız.

Açılan sayfada yer alan Zeka Oyunları Eğitimi Çalışma Kitabı'nı ilinizde açılan eğitimlerde ders materyali olarak kullanabilirsiniz.

 

GRİCEVİZ MOBİL UYGULAMASINA ERİŞİM

GriCeviz mobil uygulamasına öğretmenlerimiz ücretsiz olarak giriş yapabilirler. Giriş yapabilmek amacı ile akıllı telefonlarınıza veya tabletlerinize GriCeviz Mobil uygulamasını indiriniz. Lütfen, önceden indirdiyseniz mobil uygulamayı güncellemeyi unutmayınız.

GriCeviz Mobil uygulamasını indirdikten sonra uygulama içerisinde yer alan  MEBBİS ile gir butonuna basınız. Uygulama sizden giriş bilgileri olarak  MEBBİS numarası ve MEBBİS anahtarı isteyecektir.

MEBBİS numarası ve MEBBİS anahtarı oluşturma

1. MEBBİS'e giriş yapınız,

2. "Kişisel bilgiler modülü" sekmesine basınız,

3. "Uygulama şifreleri" sekmesine basınız,

4. Açılan sayfada yeşil renkli  Gri Ceviz için "Şifre Üret" butonuna basınız.

Oluşturduğunuz "Uygulama kullanıcı adını" MEBBİS numarası ve "Uygulama şifresini"  MEBBİS anahtarı yerine kullanarak mobil uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Not: Uygulama şifresinde her dört karakterden sonra yer alan kısa çizgileri MEBBİS anahtarına yazarken kullanmayınız.

26.11.2019 564