''Okulumuz eTwinning Okul Etiketi Ödülünü Kazanarak Avrupadaki Sayılı Okullar Arasına Adını Yazdırdı''

Okulumuz Gazikent İlkokulu eTwinning Okul Etiketi Ödülünü kazanarak Avrupa'daki sayılı okullar arasında yer almayı başarmanın haklı gururunu yaşıyor.

2009 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service - CSS) tarafından 2019-2020 eTwinning Okul Etiketi ödülüne İstanbul'dan Gaziosmanpaşa  ilçesinden sadece okulumuz Gazikent İlkokulu layık görüldü.

eTwinning Okul Etiketi'ne İlçemizde   sadece okulumuz Gazikent İlkokulu´nun layık görülmesi bizim için ayrıca gurur kaynağı oldu.

e-Twinning Okul Etiketinin hem İlçemize hemde Okulumuza kazandırılmasında emeği geçen öğretmenimiz Emre GÜNDÜZ'e teşekkür ederiz.

27.11.2020 413

27-11-202027-11-202027-11-2020