Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

06.10.2023 125

Sayı Velimiz

Okulumuzun 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.10.2023  Salı günü saat 10:00'da Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa toplantımız 31.10.2023 Salı günü saat 10.00' da yapılacaktır.

Eğitim Öğretim başarıyı arttırıcı çalışmalarımıza okul-aile arasındaki bağları güçlendirici birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin toplantıya katılmanız okulumuzu daha güçlü ve başarılı kılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve satte okulumuza teşrifinizi bekler, saygılar sunarım.

Engin UZUNOĞLU

Gündem Maddeleri: