''Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı''

Sayın Velimiz,

Okulumuzun 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2021 Çarşamba  günü saat 11:00' de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Eğitim/Öğretim başarıyı arttırıcı çalışmalarımıza okul-aile arasındaki bağları güçlendirici birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin toplantıya katılmanız okulumuzu daha güçlü  ve başarılı kılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Engin UZUNOĞLU

Okul Müdürü

GENEL KURUL GÜNDEMİ

1.     Açılış ve Yoklama