''MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ''

MEB Mobil Bilgi Servisi nedir?

MEB Mobil Bilgi Servisi Milli Eğitim Bakanlığı veri tabanında yer alan öğrenci bilgilerinin SMS yolu ile de takip edilebildiği bir servistir.
MEB Mobil Bilgi Servisi kapsamında e-okul yönetim sisteminde üretilen;

• Devamsızlık Bilgileri,
  • Sınav Sonuç Bilgileri,
  • Sınav Tarihleri,
  • Karne Notları,
  • Diploma Notu,
  • Proje Bilgileri,
  • Kayıt Alınması / Silinmesi Bilgisi,
  • Nakil Bilgisi vb. bilgilere mobil ortamdan SMS ile ulaşılması sağlanacaktır.

Yurtiçinde yaşayan ve okul kaydı aktif olan tüm öğrenci ve öğrenci velileri MEB Mobil Bilgi Servisi'nden yararlanabilmektedir.

Üye olmak için cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz öğrencinin, TC Kimlik Numarasını yazarak 8383'e göndermeniz yeterlidir.

MEB Mobil Bilgi Servisi üyelik iptali için cep telefonunuzdan IPTAL yazıp 8383'e göndermeniz yeterli olacaktır.

Üyelikli Servis; Aylık üyelik ücreti tüm vergiler dahil 2,5 (iki buçuk) TL. olup, servis kapsamında Aylık en fazla 30 SMS gönderilmektedir.

22.10.2019 370